Info

LotUZ wil AlloTx-patiënten en hun naasten, familie en vrienden een leidraad geven na de belangrijle mijlpaal van de transplantatie. Hierbij willen wij verschillende facetten van het leven aan bod laten komen. Daarom verschillende rubrieken met algemene informatie over het leven na de allogene stamceltransplantatie, en specifieke informatie over mogelijke revalidatie- en bewegingprogramma's. Verder is er ook informatie specifiek voor jongeren en een rubriek waarin blogs van lotgenoten kunnen opgenomen worden.

Voor onze leden en hun partners stellen wij ook de voordrachten en informatie ter beschikking die tijdens onze events worden vrijgegeven. Hiervoor dient men zich eerst te registreren via het contactformulier, u zal daarna een gebruikersnaam en paswoord ontvangen die u kan gebruiken om in te loggen.

 

Deze website is nog in volle opbouw, indien u denkt over nuttige links of informatie te beschikken, kan u deze steeds doorsturen naar LotUZ contact.

 

Laatste nieuws

 

Volgende activiteit

Prochaine activité

 

Matineevoorstelling door Fried Ringoot

 

11 november 2017

Kaulille-Bocholt

 

meer info hier

 

Wil u zich inzetten voor Lotuz?

 

Wij zijn nog op zoek naar mensen die zich wensen te engageren voor LotUZ. Indien u geïnteresseerd bent, kan u steeds contact opnemen.

LotUZvzw heeft de steun van

Lotuz

Leven na een allogene stamceltransplantatie