Path 2 Created with Sketch.
Path 2 Created with Sketch.

Enquête COVID-19

Bent u patiënt op de afdeling oncologie of hematologie in een Belgisch ziekenhuis en werd u tijdens de COVID-19 crisis behandeld? Heeft u 15 minuten de tijd om 8 masterstudenten van de Universiteit Gent te helpen met hun onderzoek? Vul dan onderstaande enquête in die peilt naar de impact van COVID-19 op uw ervaringen als patiënt tijdens uw diagnose, behandeling, etc.

Link naar de enquête: https://febugent.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_1XGHVfg7XzUXm4t

Wie zijn ze? 8 studenten Meertalige Bedrijfscommunicatie aan de Universiteit Gent die een communicatie-onderzoek voeren in samenwerking met Ketchum in opdracht voor het bedrijf Bristol Myers Squibb.

Waarover gaat dit onderzoek? De impact van COVID-19 op patiënten en zorgverleners van de afdelingen oncologie en hematologie binnen het Belgische zorgsysteem. Het doel van Bristol Myers Squibb is om mogelijke oplossingen te vinden, om de communicatie rond de patient journey (diagnose, behandeling) te optimaliseren in tijden van social distance.

Wie zoeken ze? Patiënten die gedurende de COVID-19 crisis op de afdelingen oncologie en hematologie binnen het Belgische zorgsysteem behandeld werden.

Waarvoor? Een enquête waarin ze peilen naar de impact van COVID-19 op de patient journey (diagnose, behandeling, etc.) (Uw antwoorden blijven uiteraard vertrouwelijk en anoniem!)

Wil u deze studenten graag helpen met hun onderzoek? Aarzel dan niet om onderstaande link in te vullen! Het delen van deze enquête wordt uiteraard ook altijd op prijs gesteld.

Alvast heel erg bedankt in naam van de studenten!