Path 2 Created with Sketch.
Path 2 Created with Sketch.

Koop een plantje en steun de strijd tegen kanker

Beste sympathisant,

Dit jaar ziet het Plantjesweekend voor Kom op tegen Kanker er helemaal anders uit. Corona steekt een stokje voor een traditionele verkoop met vrijwilligers aan winkels en deur-aan-deur. Daarom bieden we voor het eerst in 25 jaar onze vermaarde azalea’s enkel online te koop aan. Dat wordt een fikse uitdaging waarbij we ook jouw hulp nodig hebben.

Help jij samen met ons de zorg voor kankerpatiënten en hun naasten in stand houden? Surf nu naar plantjesweekend.be en bestel een azalea (7 euro). Je hebt twee opties:

  • Je koopt een plantje dat je afhaalt in je buurt (gratis) of laat leveren (€ 4,25/levering)
  • Je schenkt een plantje weg aan een zorgverlener in een ziekenhuis

Je kunt beide opties ook combineren in één bestelling.

Ik wil een plantje kopen

Wil je je plantje laten leveren? Vraag eerst bij vrienden en familie wie ook een plantje wil en plaats een gezamenlijke bestelling. Zo beperk je je ecologische voetafdruk en de leverkost. Die blijft immers dezelfde, ongeacht het aantal plantjes in die levering.

Met de opbrengst van de plantjesverkoop realiseren we zorgprojecten voor kankerpatiënten en hun naasten. Die zijn broodnodig. De coronacrisis laat ons voelen hoe kwetsbaar we zijn en hoe hard we elkaar nodig hebben. Dat geldt zeker voor kankerpatiënten en hun families. De zorg voor hen mag niet achteruitgaan. Koop daarom nu (en tot 20 september) een azalea via plantjesweekend.be.

 

Want elk plantje helpt een handje.

Alvast bedankt voor je steun!

Kom op tegen Kanker

afbeelding: